Apple in Business

Apple in Business

De kraftigste verktøyene for næringslivet er produktene folk allerede elsker å bruke. Apples produkter har alltid vært utviklet med like stor tanke for hvordan vi jobber, som for hvordan vi lever.

I dag brukes Apple til å finne bedre samarbeidsformer, til å utvikle apper som kan forandre hele bransjer, og til å åpne for nye muligheter gjennom ekstern ekspertise og støtte. Og – de er skapt for for å fungere sammen med hverandre, uansett hvor arbeidet gjøres. Vi tror at mennesker helst vil bruke teknologi de føler noe for. Og ved å gjøre det, blir de i stand til å se helt nye muligheter for virksomheten. I Techstep muliggjør vi akkurat denne mobiliteten i praksis. Vår kjernevirksomhet som totalleverandør er å sette sammen behovstilpassede og effektive tale-, data- og videoløsninger for netopp å få organisasjonen til å samhandle bedre. Vi er ledende leverandør av mobilitet til store bedrifter og derigjennom også en av Norges absolutt fremste Apple forhandlere.

Teknologi skapt for hvordan medarbeiderne dine helst vil jobbe

Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å jobbe effektivt – uansett hvor de er. iOS er kraften bak produktene. Dette er en sikker plattform for spesialutviklede apper, i tillegg til de hundretusenvis av appene i App Store, som kan hjelpe teamet med å få gjort mer, holde kontakten og dele ideer.

Apples bedriftsprogrammer

Programmer og tjenester fra Apple gjør det enkelt å administrere iOS‑enheter og innhold, så IT-avdelingen kan konsentrere seg om det som er viktigst – å hjelpe medarbeiderne dine med å endre måten de jobber på.

 

Voluminnkjøpsprogram for bedrifter

Enten du har ti ansatte eller ti tusen, gjør voluminnkjøpsprogrammet (VPP) det enkelt å finne, kjøpe og distribuere apper og bøker som dekker alle bedriftens behov.

 

Programmet for enhetsregistrering

Utrullingsprogrammet (DEP) er en rask og strømlinjeformet metode for å distribuere virksomhetens iOS-enheter – enten de er kjøpt fra oss i Techstep, direkte fra Apple eller andre autoriserte forhandlere – gjennom automatisk utrulling (MDM) og veiledning under konfigurering.

Uansett hvor langt du har kommet med implementering av Apple-produkter i bedriften, tilbyr vi i Techstep løpende tjenester, administrasjon, drift og support av de ansattes utstyr. Book møte med oss her!

Vi er autorisert Apple-forhandler, noe som innebærer at våre ansatte alltid er oppdatert på Apples løsninger og produkter. Vi har et team på over 30 mann som er spesialiserte på Apple-løsninger, og et stort teknisk apparat med spisskompetanse på mobilitet og appforvaltning.