Drift og support

Ledige stillinger – Drift og support

Techstep i Sarpsborg utvider og du får nå muligheten til å jobbe med det siste innen skytjeneste, mobilitetsløsninger og være del av et internasjonalt team hos en arbeidsgiver i vekst.

Nå har vi behov for flere personer med kompetanse innen;

  • 1.-linje support
  • 2.-linje support
  • Drift

 

Stillingsbeskrivelse

Vi ser nå etter ressurser som har en brennende interesse for å yte teknisk service. Du skal ha en lidenskap for å hjelpe brukere med sine PC-problemer. Kunden vi hjelper denne gangen ser etter ressurser som skal være med å rulle ut og supportere Office356, i tillegg til generell support i et blandet Mac og Windows miljø.

 

Arbeidsoppgaver vil omfatte bl.a.

Office365

Mobilitet

Nettverk

Plattformdrift

IT-supportoppgaver

Kundeoppfølging

 

Ønskede kvalifikasjoner
Vi ser etter deg med erfaring fra IT support gjennom f.eks. IKT fagbrev eller annen relevant arbeidserfaring som onsite tekniker eller gjennom andre IT-rettede studier. Lokasjon er Sarpsborg i Østfold.

 

Om oss

Techstep er et børsnotert nordisk teknologikonsern med hovedsete i Oslo som posisjonerer seg som en ledende tilrettelegger av den digitale arbeidsplassen i Norden. Techsteps “Mobile as a Service” (MaaS) tilbud er en one-stop-shop løsning som kombinerer mobile enheter (hardware), abonnement & tilkobling, mobil enhetskontroll, drift og support, og tilhørende software, i tillegg til finansiering.  MaaS-løsningen gjør det mulig for virksomheter å la de ansatte gjøre jobben sin på tvers av mobile enheter og lokasjoner med en høy grad av sikkerhet og driftsstabilitet. Techstep har 200+ ansatte basert i Norge og Sverige.

 

Kontakt

Erland Pettersen (erland.pettersen@techstep.no) + 47 90051109