Lukk

Aktuelt

Vi i Techstep har lang erfaring innen telekom, kommunikasjon og rådgivning. Her vil vi presentere nyheter om hva som skjer i Techstep samt info om seminarer og webinarer du kan delta på for å øke din kompetanse om mobilitet og sikkerhet på din arbeidsplass.

Cellphone Istock 879813760

Mer mobilitet for alle

I Techstep lever vi for å gjøre arbeidsplassen mer mobil – for alle typer virksomheter og for alle ansatte. Samsung har nettopp sluppet en nyhet som åpner mobile muligheter for enda flere. Møt de nyeste Galaxy-modellene fra Samsung!

Les mer
Sikkerhet Istock 653027122

Sikre samtaler for betrodde rådgivere i inn- og utland

Mens e-post er blitt stadig sikrere er det fortsatt relativt enkelt å avlytte telefonsamtaler. Nå får det norske næringslivet tilgang til samme beskyttelse mot avlytting som NATO bruker. Og du kan fortsette å bruke samme smarttelefon som før, for tryggheten kommer i en tysk-utviklet app som er enkel å ta i bruk.

Les mer
Skjermbilde Faksimile

Mens vi venter på butikkdøden

Antall konkurser i varehandelen har doblet seg siste tre år. Butikkene som overlever er de som bruker teknologi for å frigjøre de ansattes kompetanse til å skape bedre kundeopplevelser. Den gode nyheten er at grepene er enkle å gjennomføre.

Les mer
Jeshoots Com 722888 Unsplash

Dette skjer når ansatte får velge mellom PC og Mac

Ansatte i selskaper med valgfrihet sier at de er mer produktive og kreative, samtidig som de samarbeider bedre og blir stoltere av arbeidsgiveren sin. Og det er ingen vei tilbake, for valgfriheten er viktig når de velger hvor de skal jobbe.

Les mer