Lukk

16.10.2019

Seminar om Mobilen - et verktøy for digitalisering av offentlig sektor - 5. desember 2019

Det er spennende tider i utviklingen av det mobile arbeidsliv. Sikkerheten blir viktigere enn noen gang med den privatiserte bruker-revolusjonen. Samtidig som jaget etter mr samhandling og rett bearbeidet informasjon blir viktig. Jobb og privatliv går hånd i hånd.


Sikkerhet i Stock 853673106

Dato: 5. desember 2019
Tid: Kl 10:30-15:15
Sted: Clarion Hotel Bjørvika, Oslo

Seminaret vil gi deg innsikt i siste nye mobile teknologier og produktkonsepter for mobil virksomhetsbruk med fokus på sikkerhet. Techstep er kjent for å gjøre mobilene til et brukervennlig/lavterskel digitalt verktøy som arbeidsgiver kan bruke som funksjonsenheter eller den ansatte kan bruke både privat og i virksomheten- eventuelt gjennom private andeler både på bruk og på kjøp av utstyr.

Dette seminaret passer for deg med ansvar eller beslutningsmyndighet knyttet til ditt selskaps sikkerhets- eller mobilitetssatsing.

Meld deg på


Siste saker

Se alle saker
Sikkerhet Istock 653027122

Sikre samtaler for betrodde rådgivere i inn- og utland

Mens e-post er blitt stadig sikrere er det fortsatt relativt enkelt å avlytte telefonsamtaler. Nå får det norske næringslivet tilgang til samme beskyttelse mot avlytting som NATO bruker. Og du kan fortsette å bruke samme smarttelefon som før, for tryggheten kommer i en tysk-utviklet app som er enkel å ta i bruk.

Les mer