Lukk

15.10.2019

Skoleseminar for skoleledere og lærere 7. november 2019

Problemløsning og kritisk tenkning med bruk av teknologi.

Little Girl With Backpack Lying On Ground Using Her Tablet On A Sunny Picture Id892944456

Når: 7. november 2019
Tid: Varighet 3 timer. Velg mellom to tidspunkt i påmeldingen
Hvor: Techstep sine lokaler, Brynsallèen 4, 0667 Oslo


Hva vil vil du lære:

Hvordan understøtter teknologien problemløsning, kritisk tenkning og kreativ tenkning i ny lærerplan? Vi inviterer deg til å bli med på en tilpasset workshop for skoleledere og lærere om tema, problemløsing, kritisk tenkning og kreativitet i det digitale klasserommet.

  • "Skolen skal bidra til at elevene blir nysgjerrige og stiller spørsmål, utvikler vitenskapelig og kritisk tenkning og handler med etisk bevissthet". Ref overordnet del 2018.

Bli med på oss inspirerende workshop sammen med vårt skoleteam i våre lokaler i Oslo. Det er ingen kostnad i forbindelse med kurset, men begrenset med plasser. Ta gjerne med din iPad om du har. Vi har satt opp to tider på samme dag, slik at du kan velge den tiden som passer best for deg.

Meld deg på


Siste saker

Se alle saker
Sikkerhet Istock 653027122

Sikre samtaler for betrodde rådgivere i inn- og utland

Mens e-post er blitt stadig sikrere er det fortsatt relativt enkelt å avlytte telefonsamtaler. Nå får det norske næringslivet tilgang til samme beskyttelse mot avlytting som NATO bruker. Og du kan fortsette å bruke samme smarttelefon som før, for tryggheten kommer i en tysk-utviklet app som er enkel å ta i bruk.

Les mer