Lukk

06.06.2019

Techstep er på flyttefot

Nå skal deler vi virksomheten i Norge samles under ett tak i Brynsallèen 4, i Oslo.

Ellen BA4

Techstep har ekspandert de siste årene ved oppkjøp av IT- og telecomvirksomheter. Vi er i dag lokalisert flere steder og samlokaliseringen er viktig for vår videre vekst. Lokalene i Østfold og Vestfold vil bestå som tidligere.

Vi skal fortsatt tilby deg de beste løsningene for å gjøre din arbeidsplass mer mobil, mer fleksibel og kostnadseffektiv. Derfor flytter vi inn i moderne nyoppussede lokaler i Brynsalléen 4, som også blir konsernets hovedkontor.

«One Techstep» har vi kalt reisen som nå nærmer seg slutten. Endelig samles de fleste av oss under ett tak i Brynsalléen 4. Nå skal vi sammen bygge videre på en felles kultur. Våre nye moderne lokaler skal gjenspeile vår kultur og vår bedrift. Lokalene er aktivitetsbasert med prosjektbord, multirom, gode sittegrupper, felles kjøkkenøy og selvsagt stillerom. I planleggingen har vi hatt med oss mottoet til Techstep, make work mobile. Vi har face id for å komme inn i de nye lokalene, møteromsbookingen skjer via en egen app, og våre ansatte kan jobbe der det passer dem best, om det er ved et skrivebord eller i godstolen i sosialsonen.
I våre nye lokaler har vi mulighet til å invitere kunder og samarbeidspartnere til små og store møter.

Her er bilder fra fellesarealene i Brynsalléen 4.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!


Siste saker

Se alle saker
Sikkerhet Istock 653027122

Sikre samtaler for betrodde rådgivere i inn- og utland

Mens e-post er blitt stadig sikrere er det fortsatt relativt enkelt å avlytte telefonsamtaler. Nå får det norske næringslivet tilgang til samme beskyttelse mot avlytting som NATO bruker. Og du kan fortsette å bruke samme smarttelefon som før, for tryggheten kommer i en tysk-utviklet app som er enkel å ta i bruk.

Les mer