Lukk

Ledige stillinger

Techstep ser alltid etter flinke mennesker med den rette innstillingen. Finner du ikke stillingen som passer deg? Send oss gjerne en åpen søknad med CV til epost adressen info@techstep.no

Frilanser
Techstep søker frilansere til vår skolesatsning.
Vi søker pedagoger som brenner for bruk av IKT-verktøy i skolen, gjerne nettbrett og iPad, til frilansoppdrag etter behov.

Les om stillingen her


Prosjektledere
Stillingene som prosjektleder er nyopprettet og skal arbeide med leveranse og rådgivning knyttet til de største prosjektene i Techstep. To stillinger er lokalisert på selskapets hovedkontor i Oslo, og én er i Fredrikstad. Stillingene rapporterer til driftsdirektør og blir sentrale i utviklingen av selskapet.

Les mer her


Driftskonsulenter

Mobility as a Service (MaaS) er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som én tjeneste. For kunden betyr MaaS bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt.

Stillingen som driftskonsulent er nyopprettet og skal arbeide med å drifte mobilløsningene til Techstep i henhold til inngåtte kontrakter og SLAer. Stillingen rapporterer til driftssjef og er lokalisert på selskapets hovedkontor i Oslo.

Les mer her

Enterprise Mobility management
Techstep ASA søker seniorkonsulenter innen Enterprise Mobile Management. Stillingene er nyopprettede og har arbeidssted på hovedkontoret i Oslo.

Som seniorrådgiver gir du råd om hvordan kunden kan implementere og aktivere nye digitale løsninger på mobil og web. Du vil fungere som løsningsarkitekt for nye tekniske løsninger innen samhandling og mobile teknologier. Du vil påse at krav til løsninger, grensesnitt og arkitektur dokumenteres og kommuniseres til relevante interessenter. En viktig del av rollen vil også være å planlegge, estimere og følge opp relevante prosjekter i tett samarbeid med kunden og våre egne utviklere.

Les mer her


Leveranseansvarlig
Som leveranseansvarlig vil du arbeide med å levere Techsteps digitale løsninger innen mobilitet i henhold til kontrakt. Dette innebærer å koordinere og følge opp leveranser fra egen organisasjon og eksterne partnere, samt å sikre at kundens kontrakt blir oppfylt. Stillingen rapporterer til driftssjef og er lokalisert på selskapets hovedkontor i Oslo.

Les mer her

Supportkonsulent
Vi søker en ambisiøs og utadvendt person til nyopprettet stilling som supportkonsulent. Stillingen er lokalisert på selskapets hovedkontor i Oslo.

Les mer her


Drift og support
Techstep i Sarpsborg utvider og du får nå muligheten til å jobbe med det siste innen skytjeneste, mobilitetsløsninger og være del av et internasjonalt team hos en arbeidsgiver i vekst.

Nå har vi behov for flere personer med kompetanse innen;

  • 1.-linje support
  • 2.-linje support
  • Drift

Les mer her


Mobilitet

  • Rådgiver
  • Teknisk konsulent
  • Senior teknisk konsulent


IT løsninger
Techstep IT ser alltid etter flinke mennesker med den rette innstillingen. Finner du ikke stillingen som passer deg? Send oss gjerne en åpen søknad.

Kommunikasjons løsninger
Vi i Techstep Kundekommunikasjon ser alltid etter flinke mennesker med den rette innstillingen. Finner du ikke stillingen som passer deg? Send oss gjerne en åpen søknad.