Hvorfor Mac@Work?

Yngre ansatte vil ha det: Mac er en favoritt blant over 2/3 av uteksaminerte fra høyere utdanning her i landet. Disse ønsker en tilsvarende enhet på sin første arbeidsplass. 

 

Tiltrekk og behold talenter: Frihet til å velge verktøy kjennetegner en attraktiv arbeidsplass. 

 

Mac og PC fungerer godt sammen i bedriften: Med Mac kan dine medarbeidere jobbe med samme programvare som på PC.

 

De store tilbyr det allerede: Techstep leverer Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere.

 

Krever lite av IT-avdelingen: Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring.

Hvem passer det for?

Når medarbeiderne får friheten til å velge det verktøyet de selv foretrekker, blir dere en mer attraktiv arbeidsgiver. Friheten til å velge verktøy passer derfor for alle bedrifter som konkurrerer om kvalifisert arbeidskraft – og særlig bedrifter som ansetter yngre mennesker. Mac@Work passer også for alle bedrifter som ønsker forutsigbare IT-kostnader.

Fordeler for din virksomhet

Forutsigbarhet: Med Mac@Work fra Techstep får dere en forutsigbar månedlig kostnad per bruker. 

 

Sikkerhet: Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes Mac. 

 

La ansatte oppgradere: Ansatte får muligheten til å velge blant et utvalg av modeller. Dersom de ønsker modeller som er høyere priset enn det dere setter som standar, kan ansatte selv betale for dette via lønnstrekk eller betalingskort. 

Tjenesten

Tjenesten Mac@Work består av en komplett bedriftspakke som inkluderer

MacBook Pro 13-tommer (256 GB SSD, 8 GB RAM, I5 3,1 GHz, Touch Bar), sluttbruker support og Apple Care med Allrisk forsikring, som tar hånd om eventuelle uhell. Løsningen inkluderer også Airwatch Workspace ONE Standard for enklere administrasjon og sikkerhet på Mac.

Kom i gang med Mac@Work nå

Techstep leverer allerede Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere, og vi gjør dette som en tjeneste som ikke belaster IT-avdelingen i det hele tatt. Skal vi ta en prat om fordelene ved å gi dine ansatte økt valgfrihet? Per bruker kan vi nå tilby en løsning fra NOK 625,- per måned.

Kontakt

Skal vi kontakte deg?

Vi kan besvare dine spørsmål eller gi deg en gratis demonstrasjon.

* er obligatoriske

Ønsker du mer informasjon om Techstep og våre tjenester, kan du besøke oss på www.techstep.no