Lukk

Partnere

Cellphone Istock 876660294 V2

Apple

Techstep er ledende leverandør av mobilitet til store bedrifter og en av Norges absolutt fremste Apple forhandlere.

Som Apple Authorised Enterprise Reseller har vi:

  • Markedsledende kompetanse på mobilitet
  • Egenutviklede digitaliserings- og mobilitetsløsninger
  • Bredde- og dybdekompetanse på Apple-teknologi

Apple har et enormt mangfold av tankekraft og handlekraft, og de utvikler produkter og metoder kontinuerlig med tanke på å hjelpe folk med å gjøre det de liker, på nye måter.

Cellphone 972541436

Samsung

Samsung er verdens største produsent av smarttelefoner. På det norske markedet jobber Samsung aktivt med Techstep, sammen tilpasser vi løsninger og gode produkter til bedriftsmarkedet. I tillegg til hardware er Samsung tilbyder av Software løsninger med spesielt fokus på sikkerhet og produktivitet.

I partnerskap med Techstep står Samsung klare til å tilby mobile enheter med tilpassede sikre løsninger for din bedrift.

Norway Todaytelenor Headquarters

Telenor

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. De jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge.

De har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Deres tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Deres sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge deres kunder, og de tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Microsoft

Microsoft

Sammen med kompetente partnere som Techstep er Microsoft godt rustet til å utvikle, forhandle og implementere gode løsninger for kundene. Gjennom et solid nettverk og godt samarbeid kan Microsoft enklere løfte partnere, bedrifter, organisasjoner og forbrukere til å oppnå sitt fulle potensiale.


Cellphone Istock 876819100

VMware

VMware effektiviserer prosessen for organisasjoner for å hjelpe dem med å bli digitale bedrifter som leverer bedre opplevelser til kundene sine og utstyrer de ansatte med det de trenger for å gjøre sitt beste arbeid. Programvaren dekker beregninger, nettsky, nettverk og sikkerhet samt digitalt arbeidsområde.

VMware har med nyskapende teknologi forvandlet bransjer som bankvesen, helsevesen, telekommunikasjon, produksjon og transport. Techstep leverer løsning som Enterprise Mobility Manangement til våre kunder som trenger en sentral administrasjon med operativsystem og apper som gir økt effektivitet og bedre sikkerhet.

Istock 671400360

Citrix

Citrix utvikler teknologien for digitale arbeidsområder for å forene og bedre brukeropplevelsen, sikre bedriftsapper og -data samt gjøre det enklere for IT å konfigurere, overvåke og administrere dagens stadig mer komplekse, hybride miljøer med flere nettskyer. Du som kunde kan samarbeide hvor som helst, når som helst og på alle enheter med sikkerheten ivaretatt.

Kundeservice Istock 487814050

Zisson

Zisson er et ledende kompetansehus som jobber med å forenkle kundereisen. Med flere hundre kunder i både offentlig og privat sektor i 17 land, utvikler og drifter Zisson kontaktsenterløsningen Wave.

Sammen med Zisson leverer vi kontaktsenterløsninger som samler alt i ett grensesnitt, slik at du treffer kundene i en fullstendig oversikt. Kundene i dag forventer tilgjengelighet og kontroll over egne kommunikasjonskanaler. Vær tilgjengelig der kundene dine er, det er en konkurransefordel å gi god kundeservice.

Jabra Evolve 75 05 Partnerbilde

Jabra

Jabra er en del av GN Audio, en global leder innen intelligente lydløsninger. GN Audio ble grunnlagt i 1869 og er det eneste selskapet i verden som kombinerer lydkompetanse innen forbruker-, bedrift- og pasientsegmentet – alt under ett tak. Med hjelp fra oss kan bedrifter i hele verden blant annet jobbe mer produktivt i åpne kontorlandskap og øke kundetilfredsheten.

Sammen med Techstep tilbyr vi en løsning som skaper bedre konsentrasjon, kommunikasjon og samarbeid på moderne arbeidsplasser.

Istock 691790416

Okta

Okta er en ledende og uavhengig leverandør av skybasert identitetsbeskyttelse med fokus på brukeropplevelse. Okta Identity Cloud gjør det mulig for virksomheter å koble de riktige menneskene til riktig teknologi til rett tid. Med innebygde integrasjoner til applikasjoner og infrastrukturleverandører kan Okta-kunder enkelt og sikkert bruke den beste teknologien og få en enkel og sikker pålogging fra mobile applikasjoner og web browsere.

Techstep leverer single sign on basert på Okta til bedriftskunder i hele Norden.


Siste saker

Se alle saker
Cellphone Istock 879813760

Mer mobilitet for alle

I Techstep lever vi for å gjøre arbeidsplassen mer mobil – for alle typer virksomheter og for alle ansatte. Samsung har nettopp sluppet en nyhet som åpner mobile muligheter for enda flere. Møt de nyeste Galaxy-modellene fra Samsung!

Les mer
Sikkerhet Istock 653027122

Sikre samtaler for betrodde rådgivere i inn- og utland

Mens e-post er blitt stadig sikrere er det fortsatt relativt enkelt å avlytte telefonsamtaler. Nå får det norske næringslivet tilgang til samme beskyttelse mot avlytting som NATO bruker. Og du kan fortsette å bruke samme smarttelefon som før, for tryggheten kommer i en tysk-utviklet app som er enkel å ta i bruk.

Les mer