Lukk

Foreldre

Education i Stock 1165140655

Ta del i barnas skolearbeid

Foreldre ønsker det beste for barna sine, på skolen som i livet. Å ha den nyeste klasseromsteknologien på skolen og hjemme betyr at foreldre er i stand til å ta del i barnets utdanning på en mer omfattende og enklere måte enn før.

Gjennom å ta aktivt, personlig og digitalt del i elevenes skolearbeid og læringsprosess, kan foreldrene bli med på barnas faglige utvikling på en mer meningsfull og fremtidsrettet måte.

Education i Stock 510617367

Hvordan sikre god læring til barna

Våre læringsprogrammer for lærere og skoleledere gir de nødvendige verktøy og pedagogiske ressurser for å sikre at barna får den læringen de trenger. For oss betyr ikke «skjermtid» tilfeldig surfing på nettet eller YouTube, men «tid for å lære» og «tid til å være kreativ».

Techstep inkluderer foreldrene før implementering av et skoleprosjekt finner sted. Vi bidrar med relevant informasjon, diskusjonsfora (fortrinnsvis foreldremøter) og svarer på spørsmål.

Education i Stock 1085313008

Vi kan hjelpe deg

Med Techstep og Apples verktøy for tilgjengelighet og individuelt tilpasset læring, kan foreldrene være sikre på at vi gjør det vi kan for å inkludere alle barn og elever, å nå målene og læringskriteriene som er satt for hvert fag og hver enkelt elev.