Lukk

Skole og IT

Istock 475946732

Hvilke utfordringer opplever IT i hverdagen?

Jobber du innenfor IT i skolen, er du en stor del av hvordan fremtidens læring skal formes fremover. Du opplever kanskje allerede, eller vil i økende grad ha utfordringer som:

 • Dårlig infrastruktur, som igjen fører til økt behov for støtte og support fra IT-avdelingen
 • Jo flere digitale enheter dere anskaffer, desto mer arbeid er knyttet til implementering og rådgivning for å øke lærerens kompetansenivå
 • Mange skoler har en varierende og kanskje eldre maskin- og programvareløsning som gjør det vanskelig å ivareta sikkerheten
Istock 846567624

Enkelt å komme i gang, enkelt å bruke.

 • Skap engasjerende læringsopplevelser
 • Organiser elever og lærere med Apple School Manager og VMware løsning fra AirWatch
 • 200 GB lagringsplass i iCloud
 • Integrasjon med Feide
Kontakt oss
Istock 654078994

Hvordan administrere maskin- og programvare så du alltid er oppdatert?

Få alt innholdet på ett sted

Med Apple School Manager får du direkte tilgang til tusenvis av undervisning- og læringsressurser på App Store og iBooks Store. Det er nå enklere enn noensinne å utstyre klasserommene med alt som trengs før undervisningen starter.

Techstep leverer MDM-løsning fra VMware, som er en skybasert løsning. En slik løsning gjør at IT kan rulle ut Apple-enheter på skolen din på en enkel måte. Du kan bl.a administrere:

 • Utsendelse av applikasjoner og viktige internettbokmerker direkte til nettbrett
 • Konfigurasjon av e-post
 • Rapporter og oversikt over alle skolens enheter
 • Intern appstore for utdanningsapplikasjoner
 • Hvis en elev eller skolens ansatte mister sitt nettbrett, kan du slette data
Istock 1045342962

Markedsledende WiFi-teknologi

Ta i bruk markedsledende WiFi-teknologi fra Cisco Meraki og Aerohive, levert av Techstep.

Raskt, stabilt og sikkert. Det er de tre viktigeste egenskapene til bedriftens trådløse nett -
grunnleggende infrastruktur som alltid fungerer helt knirkefritt.

Techstep kan innstallere og drifte markedets ledende WiFi-teknologi. Dette er trådløse nettverk som benytter nyeste standard innen mesh-teknologi. Det driftes av oss fra skyen med adskilt bedriftsnett og elevnett for økt sikkerhet.

Kontakt oss for mer informasjon om Cisco og Aerohive
Istock 636288570

Apple tar hensyn til personvern på alle enheter

Apple sin filosofi er at privatliv er en menneskerettighet. De har derfor høy fokus på at privatliv og sikkerhet er godt ivaretatt. Når en skole setter opp kontoer, apper og tjenester for sine elever i Apple School Manager, kan du være sikker på at data som blir lagret kun blir brukt til det som er relevant i henhold til undervisning.

Klikk her for å laste ned og lese mer om Apple Privacy Overview for Parents

Kontakt oss om Apples sin Policy for personvern
Education Konsept No Arrow

Education by Techstep - vårt konsept

Vi et opplæringsprogram for å forsikre at skolen får størst utbytte av innføring av ny og moderne teknologi. Det er viktig med trening og opplæring av lærere, slik at målet med ny teknologi blir nådd. Vi sørger for at lærere kan bruke verktøyene slik at skolen får tilrettelagt best mulig undervisning for hver enkelte elev.

Kontakt oss

Strategisk planlegging

Fra læreplan til klasserom: Vi har utviklingsprogrammer for å sikre at digitale investeringer gir økt læringsutbytte og en bedre skolehverdag.

Opplæring

Kurs som inspirerer: Ingen vet bedre enn lærere at opplæring er nøkkelen til å lykkes. Gjennom opplæringen får lærerne innsikt i hvordan verktøyene kan bidra til økt tilgjengelighet, kreativitet og mobilitet for elevene.

iPad

Verktøy du alltid har for hånden: iPad er det perfekte læringsverktøyet. Nettbrettet er mobilt og enkelt å bruke. Og enda viktigere, det er en stor og voksende flora av nyttige applikasjoner tilgjengelig, som gjør læreprosessen smart og morsom for både lærere og elever.

Applikasjoner

Hjelpemidler som får kunnskapen til å feste seg: Vi hjelper skolen med å få maksimalt utbytte av Apple School Manager (administrativt verktøy for IT-ledelsen), Apple Classroom (for lærere) og Apple Schoolwork (for elever). Gjennom Apple Volume Purchase Program hjelper vi skoleadministrasjonen til å finne fram til og ta i bruk de riktige verktøyene.

Integrasjon og enhetsstyring

Sømløse systemverktøy: Vi har laget en integrasjon mellom Feide og Apple School Manager. Vår ekspertise er å sy sammen det beste av mobile enheter, applikasjoner og systemverktøy, slik at kunden kan høste gevinstene av mobilitet både på brukernivå og som system-eiere. Det samme har vi gjort for skolene, men med tilpasninger og unike krav som gjelder for sektoren.

Praktisk gjennomføring

Optimal utrulling: Små og mellomstore skoler mangler gjerne kapasitet til å gjennomføre den praktiske utrullingen av utstyr, applikasjoner og styringsverktøy. Techstep har en egen tjeneste for distribusjon, praktisk hjelp, registreringer, tilganger og iverksetting av nødvendige sikkerhetstiltak. Omfanget av tjenesten avtales særskilt med hver skole eller kommune.

Livssyklus

Grønn revitalisering: Vår håndtering av enhetenes livssyklus inkluderer forsikring, reparasjoner, bytte, gjenkjøp og gjensalg. Som landets ledende distributør av mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett, har vi utviklet robuste ordninger for hele livssyklusen til tingene. Og vi tilbyr eierskapet i form av forutsigbare månedlige beløp per bruker. Vi kaller det Education as a Service.

Kommunikasjon

Verktøyenes økosystem: Applikasjonene som brukes på nettbrett og smarttelefoner er avhengig av internett. Techstep tilbyr wifi fra lærerrom til klasserom, som er fremst i klassen på stabilitet og sikkerhet.

Support

Riktig hjelp når du trenger det: Techstep tilbyr support til både software og hardware, den nyttige og raske hjelperen som er der for dere enten det er et spørsmål om applikasjoner, nettbrett eller andre ting.

Brukerforum

Dele erfaringer, lære av de beste: Vi bygger et nettforum hvor lærere , og alle andre som er opptatt av skoleutvikling, kan poste sine erfaringer og spørsmål og få svar fra andre. Målet er et selvgående forum som alltid er oppdatert på relevante tema i skjæringspunktet mellom teknologi og skole.