Lukk

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Knapt noen kan med samme troverdighet som Apple si at de alltid har utformet produkter og løsninger tilpasset hvordan vi som mennesker lever og arbeider. I dag legger Apple vekt på at kolleger skal kunne jobbe enkelt, kreativt og produktivt mot samme mål. iPhone, iPad, Mac, tilhørende programvare og operativsystem er skrudd sammen for både sømløs og robust drift.

Den gode nyheten at det aldri har vært enklere og tryggere å la dine medarbeidere få valgfrihet når det gjelder valg av verktøy. Apple fungerer knallbra sammen med andre IT-miljøer. Techstep setter opp og drifter Apple in Business uten at din IT-avdeling belastes, inkludert alt av oppdateringer og sikkerhet.

Perferred People Pic 5

Hvorfor Apple på arbeidsplassen

Krever ingenting av IT-avdelingen: Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring.

Alle (unge) vil ha det: iPhone og iPad er favoritter i Norden, og Mac er i dag dominerende blant studenter. Det betyr at de allerede er drevne brukere.

Trygge og effektive plattformer: Apple har svært kraftige plattformer for å forvalte operativsystemer, oppdateringer og apper på bedriftens mobile enheter. Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes iPhone, iPad og Mac.

A999B702066De242F0683De649D36025

Fungerer utmerket sammen med andre verktøy: Dere behøver ikke velge Apple-produkter og løsninger for alle, for Apple fungerer utmerket i et blandet miljø.

De store tilbyr det allerede: Techstep leverer iPhone, iPad og Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere.

Forutsigbarhet: Med Techstep som din Apple-partner blir både hardware, software og support en fast månedlig kostnad per bruker. Vi ordner finansiering og livsløpshåndtering av utstyret.

La ansatte oppgradere: Ansatte får muligheten til å velge blant et utvalg av modeller. Dersom de ønsker modeller som er høyere priset enn det dere setter som standard, kan ansatte selv betale for dette via lønnstrekk eller betalingskort.

Ta kontakt
Webinar Bilde

En partner som satser på mobilitet

Techstep er en av få nordiske aktører som er kvalifisert til å levere Apple in Business. Det har sammenheng med at vi er et stort miljø som satser knallhardt på å gjøre arbeidsplassen mer mobil. Vi jobber også med andre ledende løsninger for mobilitet, slik at vi kan levere Apple-løsninger i kombinasjon med dem.

Enten du leter etter mobilstrategisk rådgivning, støtte til app-utvikling, back-end systemintegrasjon eller bedriftens nettverkstjenester, får du tilgang til våre eksperter. Techstep har alle ressursene du trenger for å komme i gang med og drifte alle aspekter av Apple in Business.

Christin Hume 505823 Unsplash

Hvem passer Apple for?

Alle. Når medarbeiderne får friheten til å velge dataverktøyene de selv foretrekker, blir dere ikke bare mer effektive. Dere blir også en mer attraktiv arbeidsgiver. Apples plattformer tilbyr også førsteklasses IT-sikkerhet i en tid med mange utfordringer knyttet til cyber crime.

Anete Lusina 146152 Unsplash

Bedriftsprogrammer fra Apple

Programmer og tjenester fra Apple gjør det enkelt å administrere iOS‑enheter og innhold, så IT-avdelingen kan konsentrere seg om det som er viktigst – å hjelpe medarbeiderne dine med å endre måten de jobber på.

Voluminnkjøpsprogram for bedrifter
Enten du har ti ansatte eller ti tusen, gjør voluminnkjøpsprogrammet (VPP) det enkelt å finne, kjøpe og distribuere apper og bøker som dekker alle bedriftens behov.

Programmet for enhetsregistrering
Utrullingsprogrammet (DEP) er en rask og strømlinjeformet metode for å distribuere virksomhetens iOS-enheter – enten de er kjøpt fra oss i Techstep, direkte fra Apple eller andre autoriserte forhandlere – gjennom automatisk utrulling (MDM) og veiledning under konfigurering.

Jeg vil vite mer
Claire Bissell 74283 Unsplash

Mac@Work

Techstep leverer allerede Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere, og vi kan også gjøre dette som en tjeneste som ikke belaster IT-avdelingen i det hele tatt. Skal vi ta en prat om fordelene ved å gi dine ansatte økt valgfrihet?

Les mer
Autho Ent Res Emeia 2Ln 111416

Mobilitet som en tjeneste - Flow

Mobilitet som en tjeneste er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som en tjeneste. For kunden betyr Flow bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt

Utstyr og abonnement

Mobiltelefoner, nettbrett, øretelefoner, annet tilbehør. Techstep leverer det aller meste av mobil- og IT-utstyr fra ledende produsenter, inkludert Apple-produkter.

Drift og support

IT-avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen? Er utfordringen kostnadskutt, sliter dere med å ansette kvalifiserte medarbeidere, er IT-verktøyene blitt mer komplekse, eller… ? Techstep tilbyr den løsningen som passer for akkurat din organisasjon.

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Skybasert kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får bedriften en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, soisale medier, tekstmeldinger eller chat. Dette kan håndteres helt uavhengig av geografi.

Enterprise Mobility Management (EMM)

Bruker de ansatte i din bedrift nettbrett og mobiltelefon til mer enn samtaler og e-post i jobbsammenheng? En sentral administrasjon med operativsystem og apper vil høyst sannsynlig gi dere både økt effektivitet og bedre sikkerhet.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll er løsningen som skiller jobb og privatbruk av mobiltelefonen for alle ansatte ved oppsett av enkle policyer.

Kundeportal – for ansatte og bedriften

Origo er portalen som knytter sammen alle relevante data om mobilbruk, utstyr, nettbutikk, support mv. på en felles plattform – for både den enkelte bruker og for bedriften.

Asset Management

Asset Management er styring og kontroll med utstyrsparken til bedriften. Det inkluderer finansiering og forsikring av mobiltelefoner og tilbehør, tilgjengeliggjøring av reservetelefoner, bytte (swap) og salg av brukt utstyr etter endt avtaletid, vanligvis 24 måneder.

Office 365

Med Office 365 kan du og kollegene samarbeide enda tettere enn før, for eksempel i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og Microsoft Teams. Office 365 er Microsofts skybaserte abonnementstjeneste.

WiFi for bedriften

Raskt, stabilt og sikkert. Det er de tre viktigste egenskapene til bedriftens trådløse nett – grunnleggende infrastruktur som alltid fungerer helt knirkefritt.

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Beskyttelse mot avlytting med NATO-standard

Nå kan private bedrifter beskytte sine ansattes sensitive mobilsamtaler i inn- og utland med samme verktøy som forsvar og regjeringer bruker. Med en ny app kan de fortsette å bruke telefonen de liker og kjenner.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Referanser

Se alle referanser

Kom i kontakt med oss