Lukk

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Knapt noen kan med samme troverdighet som Apple si at de alltid har utformet produkter og løsninger tilpasset hvordan vi som mennesker lever og arbeider. I dag legger Apple vekt på at kolleger skal kunne jobbe enkelt, kreativt og produktivt mot samme mål. iPhone, iPad, Mac, tilhørende programvare og operativsystem er skrudd sammen for både sømløs og robust drift.

Den gode nyheten at det aldri har vært enklere og tryggere å la dine medarbeidere få valgfrihet når det gjelder valg av verktøy. Apple fungerer knallbra sammen med andre IT-miljøer. Techstep setter opp og drifter Apple in Business uten at din IT-avdeling belastes mer, inkludert alt av oppdateringer og sikkerhet

Autho Ent Res Emeia 2Ln 111416
Perferred People Pic 5

Redusert Total Cost of Ownership

Apple kan beviselig vise til reelle reduksjoner i totalkostnadene ved inkludering av Mac i virksomheten. En Mac kan nok virke mer kostbar i kjøpsfasen, men gjennom produktets livsløp faller drift og support-kostnadene betydelig i forhold til PC-produkter. I tillegg er gjennomsnittslevetiden for en Mac lenger enn PC, samt at annenhåndsverdien er betydelig høyere.

Les om IBMs erfaringer med Apple

A999B702066De242F0683De649D36025

Hvorfor Apple på arbeidsplassen

Krever mindre av IT-avdelingen: Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring. Total Cost of Owership kan være betydelig lavere enn PC for mange bedrifter.

Alle (unge) vil ha det: iPhone og iPad er favoritter i Norden, og Mac er i dag dominerende blant studenter. Det betyr at de allerede er drevne brukere.

Trygge og effektive plattformer: Apple har svært kraftige plattformer for å forvalte operativsystemer, oppdateringer og apper på bedriftens mobile enheter. Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes iPhone, iPad og Mac.

Les vår bloggartikkel: Dette skjer når ansatte får velge

Ta kontakt
I Stock 543077988

Apple-produkter as-a-service


Techstep tilbyr Flow med iPad og Mac, i tillegg til iPhone.
Det betyr at bedriften kan kjøpe og administrere alt utstyr via Origo Business Cloud og dedikert nettbutikk, med finansiering, service og support.

Mac Book Air Lineup SCREEN

Mac@work

Techstep leverer allerede Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere, og vi kan også gjøre dette som en tjeneste som ikke belaster IT-avdelingen i det hele tatt. Skal vi ta en prat om fordelene ved å gi dine ansatte økt valgfrihet?
Ipad

iPad@work

Med iPad@Work tilbyr vi dine ansatte en sikker og problemfri hverdag for salg, ledere og feltarbeidere.
Christin Hume 505823 Unsplash

Apple Business Manager (ABM)

Enhetsregistrerings-programmet (DEP) gjør det enklere for bedrifter å rulle ut og konfiguere Apple-enheter. Med ABM kan du raskt og enkelt rulle ut bedriftseide Mac-datamaskiner, iPad-, iPhone- og Apple TV enheter. Techstep hjelper til med å sette opp løsningen for din virksomhet.
Mac

Apple Professional Services

Hvordan distribuere og konfigurere bedriftens Mac’er på en rask og smidig måte?

Techstep har et egne Apple-sertifiserte rådgivere som bistår før og under utrulling av Mac.

  • Rådgivning
  • Klargjøringsanalyse
  • Utrulling

Support

1.-3. linje support i Norge + Apple Care

Prosjektkonsulenter

Techstep tilbyr også konsulenter som jobber med Managed Mobility Services, EMM og app-rådgivning

Les mer om Apple Professional Services

Mobilitet som en tjeneste - Flow

Mobilitet som en tjeneste er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som en tjeneste. For kunden betyr Flow bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt

Utstyr og abonnement

Mobiltelefoner, nettbrett, øretelefoner, annet tilbehør. Techstep leverer det aller meste av mobil- og IT-utstyr fra ledende produsenter, inkludert Apple-produkter.

Drift og support

IT-avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen? Er utfordringen kostnadskutt, sliter dere med å ansette kvalifiserte medarbeidere, er IT-verktøyene blitt mer komplekse, eller… ? Techstep tilbyr den løsningen som passer for akkurat din organisasjon.

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Skybasert kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får bedriften en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, soisale medier, tekstmeldinger eller chat. Dette kan håndteres helt uavhengig av geografi.

Enterprise Mobility Management (EMM)

Bruker de ansatte i din bedrift nettbrett og mobiltelefon til mer enn samtaler og e-post i jobbsammenheng? En sentral administrasjon med operativsystem og apper vil høyst sannsynlig gi dere både økt effektivitet og bedre sikkerhet.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll er løsningen som skiller jobb og privatbruk av mobiltelefonen for alle ansatte ved oppsett av enkle policyer.

Kundeportal – for ansatte og bedriften

Origo er portalen som knytter sammen alle relevante data om mobilbruk, utstyr, nettbutikk, support mv. på en felles plattform – for både den enkelte bruker og for bedriften.

Asset Management

Asset Management er styring og kontroll med utstyrsparken til bedriften. Det inkluderer finansiering og forsikring av mobiltelefoner og tilbehør, tilgjengeliggjøring av reservetelefoner, bytte (swap) og salg av brukt utstyr etter endt avtaletid, vanligvis 24 måneder.

Office 365

Med Office 365 kan du og kollegene samarbeide enda tettere enn før, for eksempel i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og Microsoft Teams. Office 365 er Microsofts skybaserte abonnementstjeneste.

WiFi for bedriften

Raskt, stabilt og sikkert. Det er de tre viktigste egenskapene til bedriftens trådløse nett – grunnleggende infrastruktur som alltid fungerer helt knirkefritt.

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Beskyttelse mot avlytting med NATO-standard

Nå kan private bedrifter beskytte sine ansattes sensitive mobilsamtaler i inn- og utland med samme verktøy som forsvar og regjeringer bruker. Med en ny app kan de fortsette å bruke telefonen de liker og kjenner.

Sikkerhet 360

Sikkerhet gjennom hele livsløpet. Sikkerhet er ikke bare enkeltkomponenter for Techstep, men en gjennomgående filosofi i alt vi gjør.

Referanser

Se alle referanser

Kom i kontakt med oss