Lukk

Mobilitet som en tjeneste - Flow

Jeshoots Com 722888 Unsplash

Mobilitet som en tjeneste er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som en tjeneste. For kunden betyr Flow bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt

Tenk deg at alle appene som bedriften bruker alltid er oppdaterte, sikre og fungerer i siste mobile operativsystem. Du vet også at appene de ansatte bruker privat ikke kan lekke informasjon fra appene de bruker profesjonelt.

Dine ansatte kan velge bedre utstyr enn «standardsortimentet», og betale for dette selv. Forestill deg videre at bedriften betaler en lav månedlig kostnad per bruker for dette. (Fordi leverandøren håndterer finansiering og livsløpssyklus av telefonene, slik at dere får fradrag for annenhåndsverdien.) Dine ansatte kan også fritt bruke mobiltelefonen til å betale for fiskekort, brus, avstemminger og – ikke minst – bidrag til frivillige organisasjoner.

Høres det ut som mye arbeid for IT og Økonomi? Vi har gode nyheter: Alt dette skjer uten å belaste IT-avdelingen. Heller ikke økonomiavdelingen får mer å gjøre, fordi alt som har med beregninger av privat bruk blir løst av oss og rapportert direkte inn i lønnssystemet. Det er dette som er Flow – mobilitet levert som en tjeneste, der det komplekse er gjort så enkelt det kan bli for din bedrift.

Dette er de ulike løsningene som utgjør Flow:

Et scenario for mobilitet

Flow består av et sett basistjenester hvor man deretter kan velge ytterligere tjenester etter ønsket sammensetning.

Det er dette som er mobilitet levert som en tjeneste. Med Flow får både store og mindre virksomheter mobilitetsløsninger som er fullt på høyde med de største og mest nyskapende når det gjelder digital modenhet, effektivitet og sikkerhet. Og det uten å belaste egen IT-avdeling, og med minimal kapitalbinding.


Mobilitet som en tjeneste - Flow

Mobilitet som en tjeneste er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som en tjeneste. For kunden betyr Flow bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt

Utstyr og abonnement

Mobiltelefoner, nettbrett, øretelefoner, annet tilbehør. Techstep leverer det aller meste av mobil- og IT-utstyr fra ledende produsenter, inkludert Apple-produkter.

Drift og support

IT-avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen? Er utfordringen kostnadskutt, sliter dere med å ansette kvalifiserte medarbeidere, er IT-verktøyene blitt mer komplekse, eller… ? Techstep tilbyr den løsningen som passer for akkurat din organisasjon.

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Skybasert kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får bedriften en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, soisale medier, tekstmeldinger eller chat. Dette kan håndteres helt uavhengig av geografi.

Enterprise Mobility Management (EMM)

Bruker de ansatte i din bedrift nettbrett og mobiltelefon til mer enn samtaler og e-post i jobbsammenheng? En sentral administrasjon med operativsystem og apper vil høyst sannsynlig gi dere både økt effektivitet og bedre sikkerhet.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll er løsningen som skiller jobb og privatbruk av mobiltelefonen for alle ansatte ved oppsett av enkle policyer.

Kundeportal – for ansatte og bedriften

Origo er portalen som knytter sammen alle relevante data om mobilbruk, utstyr, nettbutikk, support mv. på en felles plattform – for både den enkelte bruker og for bedriften.

Asset Management

Asset Management er styring og kontroll med utstyrsparken til bedriften. Det inkluderer finansiering og forsikring av mobiltelefoner og tilbehør, tilgjengeliggjøring av reservetelefoner, bytte (swap) og salg av brukt utstyr etter endt avtaletid, vanligvis 24 måneder.

Office 365

Med Office 365 kan du og kollegene samarbeide enda tettere enn før, for eksempel i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og Microsoft Teams. Office 365 er Microsofts skybaserte abonnementstjeneste.

WiFi for bedriften

Raskt, stabilt og sikkert. Det er de tre viktigste egenskapene til bedriftens trådløse nett – grunnleggende infrastruktur som alltid fungerer helt knirkefritt.

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Beskyttelse mot avlytting med NATO-standard

Nå kan private bedrifter beskytte sine ansattes sensitive mobilsamtaler i inn- og utland med samme verktøy som forsvar og regjeringer bruker. Med en ny app kan de fortsette å bruke telefonen de liker og kjenner.

Sikkerhet 360

Sikkerhet gjennom hele livsløpet. Sikkerhet er ikke bare enkeltkomponenter for Techstep, men en gjennomgående filosofi i alt vi gjør.

Referanser

Se alle referanser

Kom i kontakt med oss