Lukk

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Hvorfor Mac@Work?


Yngre ansatte vil ha det:
Mac er en favoritt blant over 2/3 av uteksaminerte fra høyere utdanning her i landet. Disse ønsker en tilsvarende enhet på sin første arbeidsplass.

Tiltrekk og behold talenter: Frihet til å velge verktøy kjennetegner en attraktiv arbeidsplass.

Mac og PC fungerer godt sammen i bedriften: Med Mac kan dine medarbeidere jobbe med samme programvare som på PC.

De store tilbyr det allerede: Techstep leverer Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere.

Krever lite av IT-avdelingen: Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring.

Bg3

Hvem passer det for?

Når medarbeiderne får friheten til å velge det verktøyet de selv foretrekker, blir dere en mer attraktiv arbeidsgiver. Friheten til å velge verktøy passer derfor for alle bedrifter som konkurrerer om kvalifisert arbeidskraft – og særlig bedrifter som ansetter yngre mennesker. Mac@Work passer også for alle bedrifter som ønsker forutsigbare IT-kostnader.

Apple Macbook Pro 1326Quot Touch Bar 2 9 Ghz Retina 256 Gb Ssd 8 Gb Ram Spacegrau Z123

Fordeler for din virksomhet

Forutsigbarhet: Med Mac@Work fra Techstep får dere en forutsigbar månedlig kostnad per bruker.

Sikkerhet: Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes Mac.

La ansatte oppgradere: Ansatte får muligheten til å velge blant et utvalg av modeller. Dersom de ønsker modeller som er høyere priset enn det dere setter som standar, kan ansatte selv betale for dette via lønnstrekk eller betalingskort.

Apple Macbook Pro 1326Quot Touch Bar 2 9 Ghz Retina 256 Gb Ssd 8 Gb Ram Spacegrau Z3

Kom i gang med Mac@Work

Vi kan tilby en rekke bedriftsløsninger som passer ditt behov. Vi kan tilby skreddersydde drift- og supportavtaler, integrasjon, samt administrasjonsløsninger for å ta kontroll over både Mac og telefonen din. Vi kan også tilby markedets mest fleksible finansieringsordning. I tillegg kan vi tilby ett godt utvalg av tilbehør og ekstrautstyr for de fleste Apple produkter. Vi kan også tilby et ferdig tjenesteforslag for din bedrift. Mac@Work kan også kjøpes som en tjeneste, som gjør det å komme i gang med Mac enda enklere.

Finn din Mac i vårt brede sortiment. Kontakt oss for å høre hva vi kan tilby av Mac og tilhørende løsninger.


Kontakt oss om Mac@Work
Applecarelogo

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple. Dette gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple eksperter. De fleste problemer kan løses med èn telefon.

Kontakt oss
Perferred People Pic 5

Apple in business

Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å jobbe effektivt – uansett hvor de er. iOS er kraften bak produktene. Dette er en sikker plattform for spesialutviklede apper, i tillegg til de hundretusenvis av appene i App Store, som kan hjelpe teamet med å få gjort mer, holde kontakten og dele ideer.

Les mer
Autho Ent Res Emeia 2Ln 111416

Mobilitet som en tjeneste - Flow

Mobilitet som en tjeneste er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som en tjeneste. For kunden betyr Flow bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt

Utstyr og abonnement

Mobiltelefoner, nettbrett, øretelefoner, annet tilbehør. Techstep leverer det aller meste av mobil- og IT-utstyr fra ledende produsenter, inkludert Apple-produkter.

Drift og support

IT-avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen? Er utfordringen kostnadskutt, sliter dere med å ansette kvalifiserte medarbeidere, er IT-verktøyene blitt mer komplekse, eller… ? Techstep tilbyr den løsningen som passer for akkurat din organisasjon.

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Skybasert kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får bedriften en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, soisale medier, tekstmeldinger eller chat. Dette kan håndteres helt uavhengig av geografi.

Enterprise Mobility Management (EMM)

Bruker de ansatte i din bedrift nettbrett og mobiltelefon til mer enn samtaler og e-post i jobbsammenheng? En sentral administrasjon med operativsystem og apper vil høyst sannsynlig gi dere både økt effektivitet og bedre sikkerhet.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll er løsningen som skiller jobb og privatbruk av mobiltelefonen for alle ansatte ved oppsett av enkle policyer.

Kundeportal – for ansatte og bedriften

Origo er portalen som knytter sammen alle relevante data om mobilbruk, utstyr, nettbutikk, support mv. på en felles plattform – for både den enkelte bruker og for bedriften.

Asset Management

Asset Management er styring og kontroll med utstyrsparken til bedriften. Det inkluderer finansiering og forsikring av mobiltelefoner og tilbehør, tilgjengeliggjøring av reservetelefoner, bytte (swap) og salg av brukt utstyr etter endt avtaletid, vanligvis 24 måneder.

Office 365

Med Office 365 kan du og kollegene samarbeide enda tettere enn før, for eksempel i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og Microsoft Teams. Office 365 er Microsofts skybaserte abonnementstjeneste.

WiFi for bedriften

Raskt, stabilt og sikkert. Det er de tre viktigste egenskapene til bedriftens trådløse nett – grunnleggende infrastruktur som alltid fungerer helt knirkefritt.

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Beskyttelse mot avlytting med NATO-standard

Nå kan private bedrifter beskytte sine ansattes sensitive mobilsamtaler i inn- og utland med samme verktøy som forsvar og regjeringer bruker. Med en ny app kan de fortsette å bruke telefonen de liker og kjenner.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Referanser

Se alle referanser

Kom i kontakt med oss