Lukk

Office 365

Med Office 365 kan du og kollegene samarbeide enda tettere enn før, for eksempel i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og Microsoft Teams. Office 365 er Microsofts skybaserte abonnementstjeneste.

Her kan alle medarbeiderne kommunisere, opprette og dele dokumenter fra hvor som helst og på den enheten som passer hver enkelt best – på mobil, nettbrett, PC eller Mac. Techstep implementerer og drifter din Office 365-løsning.

Office 365 byr på gevinster både på det personlige plan og for bedriften som helhet. Bedre samhandling, økt sikkerhet og større fleksibilitet. Ingen store investeringer, ingen servere, ingen nedetid. Det er lett å komme i gang med personlig produktivitet. Det krever ingen endringer i infrastruktur, og man er ikke avhengig av at alle i bedriften tar løsningene i bruk. Som enkeltperson får du en mer dynamisk hverdag: Du har tilgang til dokumentene uansett hvor du er, og kan delta i møter fra hjemmekontoret, hytta eller utlandet.

Office 365

Vi anbefaler Office 365 som samhandlingsverktøy for bedrifter i alle størrelser som vil:

 • ta i bruk samhandlingsløsninger enkelt og raskt
 • slippe å bygge opp intern IT- og driftsfunksjon
 • redusere engangsinvesteringer innen IT til et minimum
 • ha en standard løsning med full funksjonalitet
 • ha høy (og garantert) oppetid på 99,9 %
Ta kontakt
Claus Grunstaudl 537160 Unsplash

Med Office 365 levert av Techstep får dere:

 • avanserte administrasjonsmuligheter, Active Directory-integrasjon og døgnåpen support for bedriftens IT kontaktperson
 • service og support for alle bedriftens ansatte
 • e-post, kalender, kontakter, personlig arkiv og 50 GB lagringsplass i postboksen med Exchange Online
 • områder for deling av dokumenter og informasjon med SharePoint Online og One Drive for Business
 • direktemeldinger, tilstedeværelse og elektroniske møter med Skype for Business Online
 • antivirus og søppelpostfiltrering for e-post og områder med Microsoft Forefront Online Protection for Exchange
 • lisensrettigheter for tilgang til lokal distribusjon av Exchange Server, SharePoint Server og Skype for Business Server

Mobilitet som en tjeneste - Flow

Mobilitet som en tjeneste er et konsept der flere av våre løsninger smeltes sammen og leveres som en tjeneste. For kunden betyr Flow bedre og mer helhetlige løsninger for mobilitet, samtidig som virksomheten får lavere kostnader og bedre oversikt

Utstyr og abonnement

Mobiltelefoner, nettbrett, øretelefoner, annet tilbehør. Techstep leverer det aller meste av mobil- og IT-utstyr fra ledende produsenter, inkludert Apple-produkter.

Drift og support

IT-avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen? Er utfordringen kostnadskutt, sliter dere med å ansette kvalifiserte medarbeidere, er IT-verktøyene blitt mer komplekse, eller… ? Techstep tilbyr den løsningen som passer for akkurat din organisasjon.

Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Skybasert kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får bedriften en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, soisale medier, tekstmeldinger eller chat. Dette kan håndteres helt uavhengig av geografi.

Enterprise Mobility Management (EMM)

Bruker de ansatte i din bedrift nettbrett og mobiltelefon til mer enn samtaler og e-post i jobbsammenheng? En sentral administrasjon med operativsystem og apper vil høyst sannsynlig gi dere både økt effektivitet og bedre sikkerhet.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll er løsningen som skiller jobb og privatbruk av mobiltelefonen for alle ansatte ved oppsett av enkle policyer.

Kundeportal – for ansatte og bedriften

Origo er portalen som knytter sammen alle relevante data om mobilbruk, utstyr, nettbutikk, support mv. på en felles plattform – for både den enkelte bruker og for bedriften.

Asset Management

Asset Management er styring og kontroll med utstyrsparken til bedriften. Det inkluderer finansiering og forsikring av mobiltelefoner og tilbehør, tilgjengeliggjøring av reservetelefoner, bytte (swap) og salg av brukt utstyr etter endt avtaletid, vanligvis 24 måneder.

Office 365

Med Office 365 kan du og kollegene samarbeide enda tettere enn før, for eksempel i Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og Microsoft Teams. Office 365 er Microsofts skybaserte abonnementstjeneste.

WiFi for bedriften

Raskt, stabilt og sikkert. Det er de tre viktigste egenskapene til bedriftens trådløse nett – grunnleggende infrastruktur som alltid fungerer helt knirkefritt.

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Education by Techstep

Lærergjerningen er blant samfunnets aller viktigste. Er det et kall? Er det et yrke? Uavhengig av hva de enkelte svarer, er det helt sikkert at den digitale transformasjonen også har kommet til klasserommet. Techstep vil gjerne hjelpe elever, lærere og skole med å skape en bedre skolehverdag med digitale verktøy.

Beskyttelse mot avlytting med NATO-standard

Nå kan private bedrifter beskytte sine ansattes sensitive mobilsamtaler i inn- og utland med samme verktøy som forsvar og regjeringer bruker. Med en ny app kan de fortsette å bruke telefonen de liker og kjenner.

Sikkerhet 360

Sikkerhet gjennom hele livsløpet. Sikkerhet er ikke bare enkeltkomponenter for Techstep, men en gjennomgående filosofi i alt vi gjør.

Referanser

Se alle referanser

Kom i kontakt med oss